Hlavní obsah
Článek

Už řadu týdnů tráví bez svého publika. Monika Absolonová (47) stejně jako řada dalších zpěváků tráví většinu času doma. První týdny karantény si celkem užívala a vrhla se na úklid domácnosti. Tu má ale nyní jako ze žurnálu a zpěv jí čím dál více chybí.

Radost se snaží předávat alespoň v rámci online streamů. „Pravidelně vystupuji na online streamech Jsme s vámi z divadla Studio DVA, naposledy včera. Celý koncert jsem odehrála s Ondrou Hájkem online také 19. března, ale naposledy před publikem jsem byla 7. března,“ svěřila se Monika s tím, že čím dál víc zpívá doma.

„Já mám zpěv jako fyzickou potřebu, takže cítím, že mi něco chybí. A poznám to podle toho, že si doma zpívám. Když zpívám každý den, tak nemám potřebu zazpívat si doma v koupelně a já už si v ní zpívám,“ svěřila se Absolonová, která se s řadou kolegů rozhodla nyní potěšit fanoušky dalším projektem. Vystoupí v sobotu 2. května na netradiční verzi charitativního koncertu Pomozte dětem.

Tentokrát bude zpívat ze svého obýváku. „Kuře svými vystoupeními podporuji už léta a vždy moc ráda, protože to má smysl. Letos mě už podruhé doprovodí vynikající pianista a kamarád Ondřej Hájek. Rozhodli jsme se pro píseň Lásko má, já stůňu z muzikálu Noc na Karlštejně,“ svěřila se Monika s tím, že před kamerou nebude sama. „Mimo mě a Ondry uvidíte i překvapení, a to další členy naší domácnosti – mého syna, partnera a psa. Mladšího syna ne, toho hlídaly babičky,“ dodala Monika k sobotnímu koncertu, který odvysílá Česká televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám