Hlavní obsah
Článek

Známé osobnosti přijaly nabídku nechat se nafotit jako zástupci povolání, které bylo kdysi jejich dětským snem. Výjimkou mezi všemi byla Mahulena Bočanová (57). Ta si ne a ne vzpomenout, co vlastně chtěla v dětství dělat. Na jeden sen ovšem nezapomněla. Chtěla být černoškou.

Vizážisté a fotograf Dan Sklenář jí sen splnil. Pohled na Mahulenu, která se nechala divadelní tělkou natřít na tmavo a navlékla se do rákosové sukýnky, je neuvěřitelný. Konkuroval jí jen zpěvák Marián Vojtko (51), který měl obdobné přání, a také mu bylo v rámci focení charitativního kalendáře, který má vydělat pro projekt Klokánek, splněno. Marián směl být indiánem.

Ostatní povolání, které si známé tváře vybraly, byla většinou běžná. Monika Absolonová (47) si přála být kadeřnicí. "V životě jsem neostříhala nikoho jiné, než tajně bráchu. A dostala jsem za to dost vynadán," svěřila Super.cz. Martin Dejdar (59) k povolání námořníka také nepřičichl, stejně jako Gábina Partyšová ke krasobruslení nebo Karel Gott (†80) k vypravování vlaků.

Zdravotní sestru si aspoň zahrála Adéla Gondíková (50), doma uvaří Ondřej Brzobohatý (41), jenž chtěl být kuchařem. Hanku Vagnerovou ještě role kovbojky možná čeká v nějakém filmu a věřme, že Václav Vydra, který chtěl být hasičem, nebude muset ve skutečnosti nějaký požár opravdu hasit.

Reklama

Další články

Načítám