Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) v pondělí večer vypustila do světa zprávu, že čeká miminko. Těhotenství se jí dařilo několik měsíců tajit. Zpěvačka informaci o požehnaném stavu zveřejnila na sociální síti a ihned si mohla přečíst stovky gratulací. Přidaly se i celebrity. A to dokonce i ty, které Farnou neznají osobně.

Farna dojala i herečku Jitku Čvančarovou (46), která diváky bavila v seriálu Most! a momentálně se na televizních obrazovkách objevuje v seriálu Černé vdovy.

„Ewičko drahá, vůbec se osobně neznáme, ale já to cítím tak silně. Musím napsat. Tolik jste mě teď dojali! Mám obrovskou radost a jen jsem vám to chtěla říct. Moc gratuluju, držím palce,“ napsala Farne Čvančarová.

Záhy se přidala i zpěvačka Monika Absolonová (47). „Moc držím pěsti a gratuluju. Dojímá mě pozorovat v životě štěstí, radost a lásku. Ať je máte napořád,“ vzkázala své kolegyni Monika.

„Obrovská gratulace Ewi! Jste prostě úžasnej pár...vlastně teď už rodina,“ přidala se ke gratulantům moderátorka Zorka Hejdová (33). „Gratuluju,“ napsala stručně Nikol Štíbrová (37), jež je sama maminkou.

Reklama

Další články

Načítám