Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánočky Moniky Absolonové (47) jsou vyhlášené nejen chutí, ale i počtem. Tradici nevynechala ani letos, kdy se stará o miminko. Do kuchyně zkrátka odbíhala od dvouměsíčního syna Matouše a zvládla 18 kusů!

Moničino pečivo je populární a pro mnohé její fanoušky už také nedílnou součástí vánočních příprav. Nejedna hospodyňka peče podle zpěvaččina receptu. Letos však Absolonová nepřijímá komplimenty jen za množství, ale i za energii, s jakou se do příprav vrhla navzdory čerstvému dvojnásobnému mateřství.

S průběhem akce se zpěvačka s fanoušky podělila na Instagramu, kde mimo jiné avizovala turné, které na příští rok plánuje. Později si z oblíbenosti kynutých dobrot udělala legraci: „Sranda je, že když vydám novou píseň, tak to nevzbudí takový rozruch jako moje vánočky. Tak já si Ježíšku přeju, abych měla stejně slavnou píseň, jako mám vánočky,“ smála se Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám