Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Monika Absolonová (47) má v televizi jako moderátorka širší záběr, než se původně zdálo. Pořad O 10 let mladší je totiž o „únavě materiálu“ nejen ve smyslu stárnoucích tváří. V nejnovějším díle půjde o uvadající sexuální život manželů Petera a Josefíny, kteří se milují už 35 let.

Láska se u nich rozhořela už v šesti letech a o tři roky později si vystrojili dětskou svatbu. V 19 letech se pak dočkali oficiálního manželského svazku. Josefína následně porodila čtyři děti a nyní vychovává vnoučka, kterého opustila jeho matka.

Společná desetiletí se na manželích podepsala. Je na nich znát únava, která se projevuje především v intimní oblasti. „U nás je problém v sexu,“ řekl na rovinu Peter a přiznal, že je aktivnější, zatímco jeho žena už je spíše usedlejší.

Jak z toho ven? Monika Absolonová dosud v pořadu O 10 let mladší řešila spíše úpravu vizuálu, nyní se dotkne i jiné oblasti. V rámci natáčení dojde na rady, jak navodit sexuální jiskření. Peter se naučí dokonce i erotickou masáž. Při té mu ale Monika samozřejmě asistovat nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám