Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) překvapivě chyběla na křtu debutového cédéčka Nemůžu tě nechat jít svého exmilence Vítka Fialy. Ten si svůj velký den bez Moniky neuměl představit. Se zpěvačkou randil v době, kdy měla největší trable se svým otcem, který střídavě napadal ji a její maminku.

Vítek jí byl velkou oporou a před drsným otcem ji chránil. Podporu čekal i od Moniky při svém velkém křtu. "Měla tady být a mrzí mě, že to tak není. Že nedorazí mi napsala patnáct minut před začátkem. Prý jí je špatně. Co na to mám říct? No snad radši nic. Tohle se nedělá," řekl se ztuhlým s úsměvem Vítek a z výrazu bylo jasné, že historce s nevolností příliš nevěří.

Spíš to vypadalo, že si účast na křtu nepřeje Moniky nový životní partner Vratislav Janda, se kterým plánují založení rodiny. A nebylo by se čemu divit. Který partner by chtěl přihlížet tomu, jak jeho milá nadšeně dovádí s expřítelem.

Nové cédéčko parťáka Petra Vondráčka (48) z kapely Lokomotiva pokřtila nakonec Adéla Gondíková (50). Hned po křtu ale z klubu zmizela. "Musím za dcerou. Už na mě šíleně dlouho čeká," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám