Hlavní obsah
Článek

Její nejvroucnější přání bylo vyslyšeno! Zpěvačka a muzikálová hvězda Monika Absolonová (47) je se svým životním partnerem Tomášem Hornou podruhé těhotná. Šťastnou novinku zpěvačka oznámila prostřednictvím své domovské scény divadla Studio DVA.

„Vážení a milí, omlouvám se všem za případné komplikace, ale jsem šťastná, že budu dvojnásobnou maminkou. Už teď se na vás zase těším,“ vzkázala svým věrným divákům pěnice téměř na den přesně po třech letech od zveřejnění svého prvního těhotenství, ze kterého se narodil dnes již dvouapůlletý syn Tadeáš.

„Zatím všechny testy dopadly výborně, tak se modlíme, aby tomu bylo tak i nadále a vše probíhalo tak, jak má,“ svěřila posléze zpěvačka na své sociální síti a práskla i datum porodu. „Zatím to vypadá na dvacátého listopadu, kdy se narodili oba mí kluci,“  dodala Monika.

Zpěvačka se tak v červnu na jednu sezónu rozloučí s divadelními prkny. Svým pěveckým aktivitám a vystoupením na akcích se bude v menším rozsahu prý věnovat i nadále. V Evitě ji exkluzivně nahradí Radka Fišarová. Muzikál Funny Girl, za nějž Absolonová získala Cenu Thálie, bude od září na rok stažen z repertoáru divadla.

Poslední představení Moniky Absolonové před roční pauzou se uskuteční v případě Funny Girl 9. června. S Evitou se pak Monika na čas rozloučí 16. června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám