Hlavní obsah
Článek

Tři stálice české hudební scény od roku 2002 alternovaly v hlavní roli muzikálu Kleopatra. Teď už se Ilona Csáková (53), Monika Absolonová (47) a Bára Basiková (61) na jednom jevišti nestřídají, ale přesto si našly čas na společné setkání. Vzhledem k mateřským povinnostem dámské jízdě předcházelo jednání trvající přes dva roky.

Po Báře a Iloně se vysněného potomka dočkala i Monika. Když zpěvačky zrovna nemají pracovní povinnosti, věnují se dětem. Společný večer tak pro ně byl podobně vzácným zážitkem, jako kdyby společně obsadily první tři místa v anketě Český slavík.

„Bára a Ilona jsou nejen úžasné zpěvačky, ale taky super holky. Mám je moc ráda. Naše společné setkání domlouváme už od mého těhotenství,“ podědila se o své dojmy Monika Absolonová, jejíž syn Tadeáš v listopadu oslaví druhé narozeniny.

Setkání původních Kleopater bylo výjimečné i pro Ilonu Csákovou, která se svou rodinou žije v Brně. „Společný holčičí mejdan jsme plánovaly opravdu dlouho. Daly jsme si báječnou večeři na lodi a nechybělo pochopitelně ani dobré vínko. Zavzpomínaly jsme na dobu, kdy jsme se potkávaly v jednom divadle. Je neuvěřitelné, že už je to patnáct let,“ řekla zpěvačka, která nedávno fanouškům nabídla první ochutnávku z připravované desky.

Která zpěvačka by se měla vrátit do role Kleopatry?
Ilona Csáková
15,3 %
Monika Absolonová
56,7 %
Bára Basiková
3,9 %
Ideálně všechny tři
24,1 %
Celkem hlasovalo 406 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám