Hlavní obsah
Článek

Na oslavě třicátého výročí společného života Pavla Vítka a Janise Sidovského nemohla chybět jejich letitá kamarádka Monika Absolonová (47). Ta na Karlštejn dorazila v doprovodu Tomáše Horny, svého životního partnera a otce společného syna Tadeáše.

„Jsem rád, že nechyběla třeba Monika Absolonová, která nám pomáhala se stěhováním na Karlštejn už před dvaceti lety a pořád jsme přáteli,” komentoval přítomnost kolegyně a kamarádky Pavel Vítek.

Večer, který začal představením muzikálu Noc na Karlštejně přímo na hradě a pokračoval večírkem v restauraci v podhradí, si Monika velmi užila. Syna zpěvačce totiž v sobotu večer hlídala maminka, a tak se pár mohl zdržet. „Zůstali jsme s Tomáše přes noc, takže jsme opravdu zažili Noc na Karlštejně,” smála se Monika.

Zpěvačka se zná s Janisem a Pavlem přes dvacet let. „Poznala jsem je v roce 1993, když jsem začala zpívat. Skamarádili jsme se a hodně se setkávali. Jsou fajn a obzvlášť při návštěvách jsme si užili spousty legrace,” řekla Monika Absolonová, která s Pavlem Vítkem odehrála mnoho představení, jako jsou například Dracula, Tři mušketýři či Světáci. „Oba jsou pro mě důkazem, že když potkáš spřízněnou duši, můžete mít krásný a trvalý vztah,” dodala Monika.

Reklama

Další články

Načítám