Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se během růžového pochodu proti rakovině prsu Monika Absolonová (47) svěřila, že pracuje na tom, aby skloubila pracovní život se soukromím. Souviselo to samozřejmě s narozením jejího syna Tadeáše. „Mám pocit, že se vše už srovnalo, a proto si myslím, že to nebude dlouho trvat a bude nás ještě víc,” nechala se slyšet a se smíchem v hlase dodala: „Už jsme si všichni našli systém, a tak je potřeba ho narušit.”

Museli jsme se proto zeptat, jestli už není znovu těhotná? Prý zatím ne. „Volné tričko mám proto, že jsem stále tlustá,” vtipkovala zpěvačka. „Tomáš mi říkal, že chce tři děti. Když jsem čekala Tádu, tak jsem si nedovedla představit, jaké to bude. Ale když se pak narodil, tak mi bylo psychicky moc dobře. A aby tady nebyl sám, rádi bychom mu pořídili sourozence.”

Muzikálová diva se tedy s partnerem dalšímu potomkovi nebrání, ba naopak. „Vzhledem k tomu, že jsem časově dost limitovaná, tak nemůžu čekat dalších pět let. Neříkám, že to bude zítra, nebo za půl roku, ale myslím si, že by to bylo fajn, kdyby se to podařilo. Vím, kolik mi je, a tak neříkám, že pracuju na miminku, a že plánujeme. Ale byli bychom rádi, kdyby nás bylo ještě víc,” říká Monika Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám