Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z kmoter knihy Rekviem za Pluto, kterou napsal Adam Chromý, byla i zpěvačka Monika Absolonová (47). Protože román vypráví o rozchodu, rozebrali jsme s ní ty její. Za své nejhorší životní selhání kdysi považovala rozvod s hokejistou Václavem Eiseltem.

"Žádný rozchod není pěkný, je provázený emocemi. Ve vztahu, který mě neuspokojuje, bych neuměla dlouhodobě fungovat. Rozchod u mě vždycky přišel ráz na ráz. Cítila jsem, že něco není v pořádku, pak se to stupňovalo a najednou byl konec," svěřila.

Nejhorší byl asi rozvod. "Vdávala jsem se ve třiadvaceti letech a rozváděla se v necelých šestadvaceti. Tenkrát jsem to strašně prožívala a brala to jako životní prohru. Teď se na to dívám jinak a říkám si, že jsem se tenkrát asi nemusela vdávat," míní zpěvačka.

S bývalými partnery se prý stýká. A to včetně exmanžela. "Měla jsem období, kdy jsem doma dělala večeře pro svoje bývalé přítele a jejich nové partnerky. Od doby, kdy mám Tadeáše, už na to nemám čas. S bývalým manželem jsme se ale teď viděli několikrát, protože má asi o půl roku staršího syna než mám já. Takže byli u nás a hráli jsme si," vyprávěla.

"S žádným bývalým partnerem nemám takové napjaté vztahy, abych ho nemohla vidět. Nikdy jsem se nerozcházela v nějaké zášti, ale proto, že jsem zjistila, že nejsem šťastná. A ani ten partner nemohl být, když se vztah neměl kam vyvíjet," domnívá se Monika.

"Tak jenom doufám, že ten vztah, co máme doma, nám vydrží. Zatím má všechny předpoklady. A to nejen díky Tadeášovi. Jsme spolu skoro tři roky a furt se neštveme, což je fajn. Pořád si máme o čem vyprávět, máme společný humor. A to je strašně důležité," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám