Hlavní obsah
Článek

Už patnáct let funguje divadlo, které spoluzakládal hitmaker Michal David (63), jenž pro tuto scénu sám vytvořil stěžejní muzikálová díla, která se na pódium stále vracejí. Přiznal ale, že ne všechno se povedlo, když měl minulých patnáct let bilancovat.

"Tahle práce v sobě má spoustu emocí. Jsou pozitivní, ale jsou i momenty, kdy má člověk v sobě určité negace. To k té práci patří, ale za těch patnáct let jsme naštěstí měli více těch pozitiv. Jsem šťastný, že jsme vyprodukovali osmnáct projektů, což je hodně, z toho jenom osm bylo mých," řekl Super.cz David, jehož Kleopatra, Tři mušketýři nebo Angelika se stále vracejí na repertoár Divadla Broadway. "Kleopatra je velká srdcovka, byla můj první muzikál. Hodně to pro mě znamenalo, byl to nástup do mojí nové éry," míní.

Díky Michalu Davidovi vznikly i muzikálové stálice a hvězdy. "Jsem rád, že k nám přišly hvězdy, které už hvězdami byly, jako Pepa Vojtek (58) nebo Marian Vojtko (51) a další a další. Tady se stala muzikálovou hvězdou Monika Absolonová (47), ale vzali jsme i lidi z hudebních soutěží jako Kamilu Nývltovou (34), Šárku Vaňkovou, Tomáše Savku, Petra Poláčka, teď si všechny nevybavím. Ale dávali jsme a dáváme příležitosti novým tvářím, když jsou kvalitní a talentované. Máme skvělý tým," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám