Hlavní obsah
Článek

Vedle největší muzikálové divy současné divadelní scény Moniky Absolonové (47) se v připravovaném muzikálu Funny Girl na prknech divadla Studio DVA objeví celá řada herců, kteří se „zpěvohrou“ neměli příliš mnoho co do činění. Vůbec poprvé si v muzikálu zahraje Kristýna Fuitová Nováková, Jana Krausová nebo třeba Lenka Termerová, která si v novém zpracování slavného broadwayského muzikálu střihne roli maminky hlavní postavy.

„Zkušenost s muzikálem je to první. Hrála jsem ale v Ypsilonce, kde se zpívalo a tančilo, ale byl to trošku jiný žánr, než je muzikál,” říká oblíbená herečka.

Během kostýmní zkoušky se nám paní Termerová vyznala z obdivu k hlavní hvězdě muzikálu. „Moniku obdivuju a mám ji hodně ráda. Myslím si, že je to vzácný člověk a vynikající zpěvačka a herečka,” uvedla představitelka paní Briceové.

Během kostýmní zkoušky působila maminka herečky Marthy Issové velmi svěže a plná energie. Před lety herečka vyhrála boj s rakovinou, a tak jsme se jí nemohli nezeptat, jak se cítí a jak je na tom zdravotně. „Já doufám, že je vše v pořádku. Je to už sedm let, dobrých sedm let,” říká Lenka Termerová.

Reklama

Další články

Načítám