Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si vánoční svátky užila opravdu naplno. Už jen to, že její syn Tadeáš poprvé vnímal vánoční atmosféru (loni mu byl pouhý měsíc), jí udělalo velkou radost.

Ona sama si dopřávala i hodně dobrého jídla a cukroví. A zřejmě si dopřává i teď. Není divu, že se jazýček vah nebezpečně posouvá směrem k vyšším hodnotám. Na vánoční kila navíc si zpěvačka postěžovala na sociální síti. A s humorem sobě vlastním označila sama sebe za prasátko.

„Od Štědrého večera po dnešní den jsem přibrala dva a půl kila. A přitom jen ochutnávám! Ano, pravda, 24 hodin denně. Prosím vás, je na tom někdo podobně, nebo jsem takové prasátko jen já?“ ptala se svých fanoušků zpěvačka, která připustila, že shazování kil v nejbližší době rozhodně neplánuje.

„Cvičit nejdu, neunesu se. A to jsem měla do váhy před těhotenstvím už jen pět kilo. Bohužel, já to jídlo prostě miluju,“ práskla na sebe mlsná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám