Hlavní obsah
Článek

Vánočně naladěná je zpěvačka Monika Absolonová (47) prý už od letních měsíců, kdy začala natáčet své zbrusu nové vánoční album Až do nebes. Včera měla v pražském divadle Studio DVA, první ze svých dvou vánočních koncertů, kde svým fanouškům zpívala nový repertoár.

„Těšila jsem se i bála zároveň. Přeci jen to bylo deset úplně nových písní. Publikum bylo úžasné. V závěru mě opět dojali až k pláči,“ svěřila své pocity Monika, která se tentokrát tematicky vystrojila.

„Protože jsou Vánoce, pořídila jsem si speciální vánoční boty, které se během večera stejně rozpadly a taky speciální strom na hlavu. Nikdy jsem si nemyslela, že jsem sexy, tak jsem si řekla, že třeba budu jednou roztomilá a vtipná. Je fakt, že lidi se smáli,“ dodává zpěvačka, která měla jako rekvizitu i papírového Gotta.

„Karel Gott vždycky k mým vánočním svátkům neodmyslitelně patřil, takže jednu písničku, která je z filmu Láska nebeská věnoval textař Ruda Kubík právě Karlu Gottovi a je o něm,“ vysvětlila Monika.

Zpěvačka bude mít stejný koncert ještě 23. prosince. Na Vánoce už je prý částečně připravená. „ Máme připraveno a nazdobeno. Cukroví letos peče máma. A já doufám, že mi zbude alespoň jeden den na mé vánočky. Bez nich by ty pravé Vánoce nemohly začít,“ dodala Monika s tím, že stejně jako každý rok poveze vánočku i Kájovi Gottovi na Bertramku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám