Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) vzala návrat z mateřské hopem. Koncertuje, vydala vánoční desku, vystupuje v titulní roli muzikálu Evita ve Studiu DVA, tamtéž se chystá i další muzikál Funny Girl. S ročním synem jí naštěstí pomáhá partner Tomáš Horna, který nedávno skončil s hokejem, a maminka. Všechno jde, jak má, jen svatba je zatím v nedohlednu.

"Začátek byl těžký. Pochybovala jsem o tom, co vlastně na pódiu dělám, jestli o to lidé stojí. Ale reakce publika byla neuvěřitelná, opravdu jim za to moc děkuju. Teď už to není takové, ale na začátku jsem měla pocit, že neumím ani chodit po jevišti," vzpomínala na svůj návrat na prkna, která znamenají svět.

Svoji roli hrála i kila, která se jí nedařila shazovat, většina už je ale dole. "Když někdo přibere při těhotenství deset kilo a většina je hned pryč, je to jednoduché. Ale já nabrala třiatřicet. To bylo těžké zhubnout. Ještě mi něco chybí, ale doufám, že to nějak odejde," věří. Její partner jí ale hubnutí kazí. "Večer mě naopak nutí jíst a nabízí mi třeba zmrzlinu. Tohle je jediná věc, která mi na něm vadí. Tedy ještě kromě toho, že on může sníst cokoliv a není to na něm vidět," smála se.

Zato jako otce si ho nemůže vynachválit. "Je geniální tatínek. Až je to teď tak, že když jsem měla opravdu hodně práce, byl s Tadeášem prakticky pořád, takže je nejoblíbenějším členem domácnosti," svěřila.

S partnerem by si rádi k Tadeášovi pořídili ještě jedno dítě. "Uvidíme, jak se zadaří. Není mi pětadvacet, takže nemám zase tolik času. Ale Tadeáš je zdravé a krásné dítě, tak doufáme, že by se nám v budoucnosti ještě jeho sourozenec podařit mohl. Necháváme tomu víceméně volný průběh," upřesnila.

Jen do svatby, i když pyšně nosí zásnubní prsten, se Monika ještě nehrne. "Nevím, jestli bude příští, nebo ten další rok. Fakt bych to nehrotila. Jsem ráda, jak je to teď, papírem se už nic nezmění. Chtěla bych být hubená nevěsta, taky abych nebyla těhotná a mohla zapařit, aby to bylo na hezkém místě... A to jsme ještě nenašli, a ani nemáme kdy ho hledat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám