Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Monikou Absolonovou (47) jsme se potkali poprvé od chvíle, kdy ji partner a otec jejího syna Tadeáše, hokejista Tomáš Horna, požádal o ruku. Stalo se to jen pár dní poté, co nám na Super.cz poskytla rozhovor, kde jsme se také bavili o potenciální svatbě. "Asi jsme to přivolali," shodli jsme se s Monikou a pogratulovali jí.

"Musím říct, že jsme to opravdu neplánovali. Přiznám se, že už jsem se nechtěla nikdy vdávat, ale tahle žádost o ruku byla tak nečekaná a tak strašně milá, že jsem nemohla říct ne a ani bych nechtěla, protože Tomáš je opravdu báječný chlap. Pro nás pro oba by to byla druhá svatba, takže si nemyslím, že to budeme úplně hrotit. Vůbec nevíme kde, jak, co. On mě tak zaskočil tou žádostí, že jsem na to od té doby začala myslet, volala různě kamarádům, jaká jsou místa a tak," svěřila nám.

S Monikou jsme se setkali na koncertě pro nadaci Kapka naděje, kam na poslední chvíli čekala s výběrem šatů podle toho, jak se jí podaří zhubnout. Jak se výběr povedl, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. "Teď už jsem v civilu, tak mi hlavně netočte nohy s placatýma botama. Ale ano, měla jsem po hodně dlouhé době vysoké podpatky a jsou moje, krásné a drahé, ale opravdu to není pohodlné. Bolí mě v nich nohy jako blázen," přiznala.

A také prozradila, že má pořád ještě trému. "Doufejme, že jsem to zvládla s grácií, jak říkáte, když to bylo moje první vystoupení v přímém přenosu v televizi. Cítila jsem se totiž, jako by to bylo opravdu moje úplně první vystoupení. Měla jsem ohromnou trému, i když všude kolem byli kamarádi. Jako bych byla začátečnice. Za měsíc mi bude čtyřicet, ale cítila jsem se jako tele. Myslela jsem si, že už tyhle stavy zmizí, ale opak je pravdou," dodala Monika, která si prý bude stejně prožívat okamžiky, kdy začne opět zpívat titulní roli v muzikálu Evita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám