Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se vrhla na zeštíhlovací proceduru. Maminka roztomilého syna Tadeáše nikdy na drastické diety nebyla, ale teď už zřejmě usoudila, že je čas nějaké to kilečko dolů přeci jen shodit.

Se synkem v náručí vyrazila sledovat svého partnera Tomáše Hornu, jak hraje tenis. Malý klučina svou podobu s tatínkem opravdu nezapře a rodiče jsou na něj náležitě pyšní. Absolonová pak na sociální síti se svým typickým humorem vyjmenovala, co přesně drží za dietu.

„Tadeáš se byl kouknout poprvé na tatínka při tenise. A já mám dnes za sebou týden bez pšenice, mléčných výrobků z kravského mléka a dalších milých potravin, o sladkém ani nemluvě. Dokonce jsem dnes uběhla 4,5 kilometru, zatím držím, ale s vypětím všech sil. Držím se, protože mám důvod. Chci se vejít na jeviště a do oblečení,“ vysvětlila svou motivaci zpěvačka, která ale rozhodně nehodlá dietu držet celý život. Už teď se totiž těší, až zhřeší.

„A víte, co udělám, až zhubnu? Sním okamžitě všechno, co nesmím, a dám si limonádu, kterou také nesmím a mám na ni strašnou chuť. Voda je dobrá, ale nejsem ryba, aby mi stačila k životu,“ uzavřela s úsměvem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám