Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iva Marešová letos oslavila 40. narozeniny a vypadá lépe než kdy předtím. Změnila barvu vlasů i účes, z plaché blondýnky se stala ohnivá zrzka a i kudrliny jí neuvěřitelně sluší. A nabídky se jen hrnou. Čerstvou maminku Moniku Absolonovou (47) nahradila v muzikálu Antoinetta - královna Francie, Báru Basikovou (61) zase ve skupině Precedens.

Jen soukromí není stále ideální. Iva žije s fotografem Jakubem Ludvíkem, ale známý bohém se zatím moc nemá k založení rodiny. Iva se tak soustředí především na kariéru.

Nyní ji čeká velká show pro 5 000 diváků, muzikál Antoinetta - královna Francie totiž bude slavit 25. června výroční 100. představení velkolepým představením na zámku Konopiště. "Moc se na to těším. Antoinetta je moje srdcová záležitost a tohle bude překrásná show, kterou fanoušci ještě nezažili," řekla Super.cz sexy zpěvačka.

Půjde o podívanou, která na muzikálové scéně nemá obdoby. "Techniku bude přivážet 5 kamiónů, dva dny ji bude stavět padesát lidí, velkolepá bude světelná technika pod vedením světelného architekta Tomáše Bartáka, která vyjde na víc jak půl miliónu korun. Technicky i finančně to je velmi náročné, ale bude to stát za to," dodala producentka muzikálu Ema Krahulíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám