Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud vás zajímalo, po kom Monika Absolonová (47) zdědila svůj půvab, tak vám přinášíme jasnou odpověď. Geny krásy zdědila Monika po své pohledné mamince Blance. Naposledy jsme měli příležitost porovnat půvaby matky s dcerou na pražském týdnu módy, na přehlídce Táni Kovaříkové.

Nebylo velkým překvapením, že se na akci Absolonová objevila, neboť se práce obou z nich řadu let prolínala. „Můj úplně první kostým, který jsem oblékla na vystoupení, mi šila právě Táňa. Psal se rok 1993 a já jsem si ty šaty oblékla v klipu k písničce Pod peřinou, ve kterém se mnou hrál Vítek Pokorný," zvonivě se rozesmála během retro vzpomínání zpěvačka.

Absolonová má prý šaty ze sentimentu stále schované. Přestože se o tvorbě Kovaříkové tvrdí, že je nadčasová, Monika se domnívá, že tyto šaty už nejsou úplně nositelné. Možná ale ještě někdy spatří světlo světa. „Možná, že je ještě někdy opráším na nějaké vystoupení mapující moji kariéru," navnadila nás Monika.

Reklama

Další články

Načítám