Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Monika Absolonová (47) měla na show Královny popu extrémně průhledné šaty, už Super.cz informoval. Se zpěvačkou jsme se ale sešli i na improvizovaném večírku v klubu Hudebního divadla Karlín. A tam se Monika převlékla. Opět byla ale hodně sexy.

Od doby, kdy začala Monika spolupracovat se stylistou Filipem Vaňkem (46), vypadá mnohem lépe. A schválil jí i velmi průsvitnou halenku, pod níž více než prosvítala černá podprsenka. A kdo se na mejdanu jejího provokativního modelu chytl? Nezadaný Václav Noid Bárta (43). A to nejen obrazně.

V klubu se kolegyně držel jako klíště a neustále se objímali. "Tady to na nás vždycky přijde," smáli se Monika s Vaškem, který to vysvětloval i její mamince Blance, která s kamarádkou Veronikou dceru doprovázela.

Osaháváním a objetími to ale skončilo. Monika s maminkou odjela domů a Vašek dlouze diskutoval s ředitelem divadla Egonem Kulhánkem a spořádaně odjel domů sám.

Reklama

Další články

Načítám