Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již od roku 2005 pořádá velká kosmetická společnost charitativní projekt Zdravá prsa, který patří mezi nejvýraznější projekty v boji proti rakovině prsu. Vyvrcholením celé kampaně je každoroční pochod, který se letos uskuteční 8. června.

Zpěvák a skladatel David Deyl (39) se již podruhé stal autorem hymny Avon pochodu. Po předchozí skladbě Nic nevzdávám bude mít letošní ročník pochodu novou oficiální píseň, duet Budu tu stát, který pro tuto událost napsal společně s Davidem Ondřej Ládek alias Xindl X.

V nahrávce zazní také hlas Moniky Absolonové (47) a dětský sbor Koťata. Píseň doprovází kromě studiových hráčů také Severočeská filharmonie Teplice pod vedením šéfdirigenta Alfonsa Scarana. K duetu Budu tu stát vzniká navíc videoklip v režii Rolanda Wranika.

"Ženské přednosti jsou nádherné nejen na pohled, ale měli bychom si jich všímat nejen my, muži, ale i ženy samotné," vede k preventivním vyšetřením dámy sám zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám