Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalí slavní herečtí manželé Monica Bellucci (59) a Vincent Cassel (55) během jejich téměř sedmnáct let trvajícího vztahu přivedli na svět dvě půvabné dcery Devu (17) a Léonii (12). A právě ze starší Devy roste výjimečně krásná slečna. Není divu, že si jejích půvabů už všimly módní domy, a dokonce si ji už do své kampaně vybrala jedna slavná značka.

Kudrnatou brunetku si jako tvář svého parfému Dolce Lily zvolila značka Dolce & Gabbana. Ta reklamu natáčela loni v létě v italském Portofinu a Deva v romantických šatech s volánky vypadala jako princezna.

Před kamerou jí to navíc neuvěřitelně svědčí a je vidět, že od rodičů pochytila herecký talent. Za sexy úsměv, který vykouzlila během ‚vábení‘ v červeném kabrioletu, by se nemusela stydět ani její maminka, a ta je na svůdné pohledy ve filmech přebornice.

Naposledy půvabnou Devu spatřili fotografové tento měsíc v ulicích Říma s jejím přítelem Lucou Salandrem, který je úspěšným modelem. Mladá dvojice vyrazila na nákupy, ale o pozornost očividně ani jeden příliš nestál. Nechme se překvapit, zda krásnou Devu zláká svět filmu, nebo zůstane spíš u slibně rozjeté kariéry v modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám