Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská filmová sexbomba Monica Bellucci (52) je i coby padesátnice pořád kus ženské, za kterou se otáčejí i mnohem mladší muži.

A není divu, že se ani ve svém věku nebojí svlékat na filmovém plátně. Postavu má totiž pořád parádní, a navíc disponuje svůdnými ženskými zbraněmi, které neváhá použít. Na italské premiéře snímku Emira Kusturici Na mléčné dráze zářila v černém outfitu s nebezpečně vyzývavým výstřihem.

Monica působila neskutečně svěžím dojmem, který by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy. Není divu, že se tato sympatická herečka zamlada úspěšně věnovala modelingu.

Herečka, jíž neodolal ani Daniel Craig jako agent 007 v poslední bondovce Spectre, je sice úspěšná ve své profesi, ale její soukromý život není příliš idylický.

Po prvním nevydařeném manželství se v roce 1999 provdala za francouzského herce Vincenta Cassela, s nímž má dcery Devu (12) a Léonii (6). Monica však trávila většinu času v Římě, zatímco domovem jejího manžela byla vždy Paříž, což po osmnácti letech vztahu vyústilo v jejich vzájemné odloučení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám