Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do diváckého povědomí se poprvé dostala v roce 1999, kdy se objevila v trhácích Šestý smysl a Notting Hill. Doslova přes noc se z ní ale stala hvězda díky seriálu, v němž ztvárnila problémovou dívku jménem Marissa Cooper. Aktivně se věnovala také modelingu. Později ovšem přišly kariérní, psychické i váhové výkyvy, které se poměrně výrazně podepsaly na jejím vzhledu.

Řeč je samozřejmě o britské herečce ze seriálu O.C. Mische Barton (38). Ta byla v neděli spatřena, jak nese v plastovém boxu své oblečení do second handu Crossroads v kalifornském Studio City. Následně si zašla pro svou oblíbenou kávu, a ještě další kelímek plný ledu.

Barton, jež se dostala na vrchol velmi mladá a už v devatenácti si pořídila dům v Beverly Hills, na sobě měla ležérní kalhoty na knoflíčky, tričko s kapelou Aerosmith a barevný šátek přes ramena.

Bez make-upu ji ale i v poměrně výrazném outfitu asi poznali jen skalní fanoušci O.C. či seriálu The Hills stanice MTV, v jehož sérii vysílané v roce 2019 se rovněž objevila. Do další řady se už ale nevrátila a věnuje se spíš nezávislým snímkům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám