Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až jako třetí z krásek, které účinkují v muzikálu Ples upírů, si nechala svoje vnady zvětšit zpěvačka Elis Ochmanová. A je nadmíru spokojená. Spolu s ní i diváci, kteří ji mohou vídat v roli velice vnadné upírky Magdy v divadle GoJa Music hall. S ní se alternuje Míša Nosková (41), která se také může pochlubit silikonovými trojkami, pánové si tedy přijdou na své v obou případech.

"Po tom roce, co zvětšená prsa mám, je považuji za svoje, jako bych je měla odjakživa. Je to strašně znát na sebevědomí. Jsem strašně spokojená," svěřila Elis, která po operaci vyměnila i dlouholetého přítele a je velmi spokojená i v soukromém životě."A i on je velmi spokojený," smála se zpěvačka.

Ten bývalý prý ze zákroku nadšený nebyl, ovšem jediným důvodem rozchodu prý Eliščina plastika nebyla. "Operace nebyla důvod rozchodu, ale musím říct, že vztahu ani nijak nepomohla. Ale zase mi přinesla něco nového a lepšího," doplnila.

Pokud jde o role, nemůže Elis říct, že by jí nová ňadra prvoplánově pomohla, ale právě díky zmíměnému vyššímu sebevědomí se cítila na konkurzech jistější nejen v prsou a kramflecích, ale i v hlasové rovině. "Vyzařuju asi lepší auru a je to znát i na výkonech," uzavřela Elis, kterou budeme moci vídat v Plesu upírů do konce sezóny, konkurzu na následujího Fantoma opery se neúčastnila, protože tam prý pro ni není vhodná role.

Reklama

Další články

Načítám