Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se rozhodla, že si ke svým 35. narozeninám nadělí dárek s velkým D. Organizuje si narozeninový koncert, a pořádně nákladný. Zatím musela z kasičky vytáhnout sto tisíc korun.

"Bude to velká oslava mých narozenin. Mám tam Pepu Vojtka, Vaška Noida Bártu, Leonu Machálkovou. A vše to bude s živým orchestrem. Mám kolem sebe lidi, kteří to pro mě i k narozeninám dělají, tak náklady nejsou tak strašný. Budou kolem sto tisíc," řekla Super.cz Nosková, která doufá, že bude mít 22. března v GoJa Music Hall plno. "Budu doufat, že si co nejvíc lidí koupí vstupenky, aby mi pomohli mít narozeninový dárek na nule a nemusela jsem řešit minusové položky," dodala se smíchem.

Míša slibuje velkou podívanou. Prý bude mít ještě kratší šortky než na otevření nového obchodu s módou, kde nechyběla. "V některých číslech budu ještě v menších šortkách, než jsou tyhle. Budou i síťované punčochy a korzet. Zatraceně sexy v punčochách bude třeba i můj další host Míša Gemrotová. Já myslím, že to bude zajímavý," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám