Hlavní obsah
Článek

Zatímco milovníci pih jásají, ona sama se jimi trápí! Především muzikálová zpěvačka Míša Nosková (41) si přehnaným opalováním vytvořila v dekoltu nechtěné ozdoby a vůbec z toho nemá radost!

„Nevím, jestli jsou ty pihy sexy, ale vznikly tak, že jsem se několikrát hodně spálila na dovolené. Bohužel pak už zůstaly. Bylo by lepší, kdyby jich bylo méně,“ postěžovala si Super.cz Míša v rozhovoru.

To Taková Dominika Mesarošová pihy v záňadří považuje za svou přednost a hrdě se k nim hlásí. „Asi bych taky byla hrdá, kdyby nevznikly tak, že jsem si asi desetkrát spálila dekolt,“ smála se Nosková.

Ta se objevila na akci prodejce dětských bot v centru Prahy. Jedny úplně miniaturní si zálibně prohlížela, tak nám to nedalo a zeptali jsme se, jestli náhodou něco netají.

„Nejsem těhotná. Výrobce dětí bohužel momentálně není. Ale i když jsem před rokem říkala, že další dítě ne, že jedno stačí, tak teď už jsem ve fázi, kdy se mi nálada začíná přeměňovat. A pokud by se třeba nějaký vhodný muž našel, možná v blízké budoucnosti bych se nechala přemluvit. Musí ale dělat kluky. Holku už mám,“ řekla zvesela Nosková.

V poslední době je na roztrhání. Přebíhá mezi pražskými Holešovicemi, kde hraje v Plesu upírů, a Vyšehradem, tam zase v „Kongresáku“ účinkuje v Rockym. „Jsem hrozně ráda, že se konečně po dvanácti letech kariéry zadařilo. Jsou to skvělé muzikály, do toho začínám v Ústí nad Labem zkoušet nový, Zvonokosy. Na podzim pak máme turné s muzikálem Madagaskar,“ prozradila nám své plány.

Že by jí ale účet najednou přetékal bankovkami, to prý nehrozí. „Bylo to u vás na Super.cz v článku, kde se psalo, že čeští umělci, přestože hrají, nemají to tak růžové, jak to vypadá. A to je pravda,“ dodala Nosková.

Reklama

Další články

Načítám