Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) si s hubnutím nedá pokoj. V minulosti bojovala s anorexií, po porodu zhubla 25 kilogramů a postavu si udržuje stále. A nyní se rozhodla s tukem navíc, jak sama říká, opět zatočit.

"Zpevňuju postavu, jak jsem zhubla, tak ta kůže se v mém věku neregeneruje tak rychle, jak je potřeba. Je potřeba tomu pomoct. Nemám čas na hodinový cvičení, tak jsem si našla cvičení, kde do mě pouští elektrošoky, a to mi zabere dvacet minut dvakrát týdně. K tomu každý den běhám deset kilometrů," řekla Super.cz Nosková.

Co přesně chce hubnout a zpevňovat, nám ale jasné není. "Před časem mi naměřili, že mám tuku jako vrcholový sportovec, ale já ho mám všechen uložen ve spodní části. Takže u zadku a stehen je co dávat dolů," vysvětlovala.

Že by měla opět problém s poruchou příjmu potravy, se kterou před lety bojovala, o tom prý nemůže být řeč. "Včera jsem zrovna od někoho dostala čokoládu, tak jsem ji snědla. Takže anorexie znovu nehrozí," zdůrazňovala.

A jak je na tom nyní s partnerskými vztahy? "Není potřeba se jimi teď zaobírat, na to nemám úplně čas. Mám za sebou premiéru Plesu upírů, Rockyho, před sebou zkoušení v Ústí nad Labem, jsem ráda, když to harmonogramu narvu svoji dceru," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám