Hlavní obsah
Článek

Byl to boj do poslední chvíle a nevyhrála o prsa, i když je má o malinký kousek větší než její kolegyně Michaela Nosková (41), která na rozdíl od brunetky Elišky Ochmanové premiéru dostala. Podle informací Super.cz byly zpěvačky napínány ještě v noci před premiérou, verdikt byl vynesen vlastně až v její den - půl hodiny po půlnoci.

Na slavnostní večer se aspoň pořádně vyfikla. Skoro jsme ji nemohli poznat, nebýt jejího bujného dekoltu. Nové silikové trojky máme prostě v oku. "Celý outfit včetně vyčesaného účesu mám od svého úžasného kolegy Lukáše Bartoně, který je na Plese upírů šéfem maskérny. Svěřila jsem se mu do rukou a mám ušito, nalíčeno i načesáno na míru," byla se sebou spokojená Eliška.

"Samozřejmě, že mě malinko mrzí, že jsem premiéru nedostala, že se člověk nemůže ukázat. Ale my si to s Míšou naprosto přejeme. Jsem spokojená, že se můžu jednou za čas vyfiknout a být za hezkou," řekla nám Eliška, která outfit vyladila i s doprovodem. Místo přítele, jenž si prý na podobné akce nepotrpí, oslovila kamaráda Martina Písaříka, aby jí dělal garde.

Reklama

Další články

Načítám