Hlavní obsah
Článek

Břišní tanečnice a kavárnice Anife Hassan Vyskočilová (50) se pyšní pevnými silikonovými trojkami, kterým s oblibou dává vyniknout v nějakém tom parádním odvážném výstřihu.

Naposledy se takto "vyprsila" na slavnostním vyhlášení ankety Restaurace roku, kde mimo jiné měla možnost ochutnat ukázky z menu devíti předních restaurací.

Anife se na akci potkala i s další majitelkou silikonových ňader - zpěvačkou Míšou Noskovou (41), jež si zvětšené vnady nemůže vynachválit. Ač má stejně jako Anife také trojky, vedle temperamentní Turkyně, které je všude plno, vypadala jako její chudá příbuzná.

Nosková ochutnávala speciality vyhlášených podniků společně se svým expřítelem Ondřejem Báborem, s nímž je i po rozchodu zjevně zadobře.

Ondřej však společně s Míšou nechtěl ani za nic pózovat a raději utekl rychle pryč. Na Míšu tak zbyla jen Anife. „Nezlobte se, ale nechce se se mnou fotit,“ omlouvala svého bývalého přítele Nosková. To Anife žádný úprk řešit nemusela. Společnost jí dělal německý přítel Jens Wulf. S vysokým vousáčem už Anife žije skoro rok a půl a zamilovanost z ní pořád jen čiší.

Reklama

Další články

Načítám