Hlavní obsah
Článek

O tom, že se zpěvačka Elis Ochmanová po vzoru svých kolegyň Michaely Gemrotové (38) a Michaely Noskové (41), s nimiž bude od 12. února účinkovat v muzikálu Ples upírů, který se bude uvádět v GoJa Music Hall, chystá na plastiku prsou, jsme informovali. A den D nastal.

Obě Míši přišly Elis podpořit, a protože ji operoval stejný lékař jako je, spojily příjemné s užitečným, a absolvovaly i prohlídku, jak se jejich novým vnadám daří.

My ňadra obou zpěvaček také viděli, a musíme říct, že práce to je opravdu dobře odvedená. Obě zpěvačky jsou také maximálně spokojené. "Ta trocha bolesti za to rozhodně stála," míní Gemrotová. "Ani vteřinu jsem nelitovala, šla bych do toho znovu," souhlasila i Nosková.

"Vybrala jsem s panem doktorem velikost implantátů, chtěla bych větší dvojky. Asi jako má Míša Gemrotová, promiň druhá Míšo," srovnávala poprsí obou kolegyň Elis.

"Strach vyloženě nemám, ale jediná operace, kterou mám za sebou, je slepák, tak jsem spíš zvědavá. Ale určitě to bude skvělé," byla přesvědčená zpěvačka, která stihla probrat i další potenciální plastiku, chtěla by si nechat přišít uši.

Reklama

Další články

Načítám