Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali na tiskové konferenci k uvedení muzikálu Ples upírů v divadle GoJa Music Hall se zpěvačkou Eliškou Ochmanovou, která se bude ve fenomenálním díle podle filmu Romana Polanského alternovat s kolegyní Michaelou Noskovou, bavili jsme se mimo jiné o její postavě.

Zpěvačka zhubla šest kilo, se svojí figurou je spokojená, jen zalitovala, že kvůli dietě přišla o své vnady. Má prý sotva jedničky a musí si vypomáhat pořádně vycpanou podprsenkou. "Už to není, co to bývalo," povzdechla si.

Role Magdy je přitom nejvíc sexy v celém muzikálu a Míša Nosková (41) v ní patřičně využije své silikonové trojky. Vylepšit hruď si ostatně nechala i Michaela Gemrotová (38), která v GoJa Music Hall ztvární hlavní ženskou roli Sáry. Podle informací Super.cz se bude i Eliška řídit jejich příkladem a už je objednaná na konzultaci u plastického chirurga. Diváci ji tak od 12. února, kdy se koná slavnostní premiéra, budou moci zřejmě vidět s pořádně se dmoucími ňadry.

Reklama

Další články

Načítám