Hlavní obsah
Článek

Čtvrtá řada reality show Česko Slovensko má talent našla vítěze! Stal se jím Miroslav Sýkora (35), když ve finále porazil Alenu Smolíkovou se psem Jerrym a jeho kamarádem. Na třetím místě skončil Miroslav Bruice Žilka. „Táta se mi doteď neozval, třeba už nežije,“ připomněl vítěz dojatě při finále historku, která mu získala u diváků sympatie..

„Děkuju rodině a všem, kteří mi posílali hlasy až do tohoto momentu,“ prohlásil překvapený Miro krátce po výhře.

Sýkora byl po celou dobu soutěže horkým favoritem na vítěze. Na diváky zapůsobil jeho pohnutý osud – odmala šíleně koktá, neboť zažil traumatizující zážitek z návštěvy táty a prarodičů. I to mu jistě pomohlo k umístění v soutěži, nebýt ale dokonalého zpěvu, neměl by žádnou šanci.

Jeho vítězství prorokoval Leoš Mareš. „Proti tomu se nedá bojovat. Tady by neuspěla ani smečka rotvajlerů. Jak se cítíš jako vítěz Talentu?“ ptal se dávno před vyhlášením výsledků. I Lucie Bílá si přála, aby byl vítězem.

Mladík získal padesát tisíc eur a možnost vystoupit v britském Talentu před obávaným Simonem Cowellem. Dostane také auto a zájezd.

Během finále došlo i k vtipné situaci. Když se porota loučila s týmem, který Talent připravoval, Slávik přiznal, že letošní ročník vznikal s velmi sníženým rozpočtem. „Všem se vám omlouvám, byl nižší kvůli mé účasti,“ rozesmál publikum Leoš Mareš, který se nyní vrací na Novu, kde bude moderovat podruhé Hlas Česko Slovenska.

Reklama

Další články

Načítám