Hlavní obsah
Článek

Výrazně na sebe upozornil v roce 2009, kdy skončil v SuperStar na druhém místě. Miroslav Šmajda (35) se v české společnosti jednu dobu příliš nevyskytoval, ale nyní ho přece jen vídáme častěji. Byl jedním z pozvaných hostů na české premiéře filmu Uncharted. „Těšil jsem se hlavně na popcorn. Na ničem jiném nezáleží,“ vtipkoval Miro před projekcí.

Do multikina dorazil zpěvák bez dámského doprovodu, a tak jsme se ptali, jestli je po rozchodu s fotografkou Kateřinou stále single, nebo už zadaný. „Na premiéře jsem byl s partou kámošů i kolegů, každý správně vytuněný plným břichem indické kuchyně,“ říká Šmajda, který takto reagoval na naši přímou otázku, jestli je po jeho boku nějaká partnerka. „Aktuálně spíš kamarádi, kolegové.“

Zpěvák zaujal svým outfitem. I když venku vládly teploty pod nulou, přišel v krátkých kalhotách. „Já si jen vyhrnul kalhoty s nízkým sedem k vysokým botám, líp se mi pak jí popcorn,“ smál se.

Ptali jsme se ho, jak se rozvíjí jeho hudební kariéra? „Nedávno jsme s mojí kapelou Terrapie vydali album ’Heavy Mental’, takže připravujeme nový klip a v nové sezóně hodně koncertů jak s Walda Gangem, tak s Terrapií,“ říká.

Miro se v době koronavirové pandemie začal věnoval více svému koníčku - focení, které ho pomalu začíná živit. „Rád bych v blízké době spojil focení s výjezdem do zahraničí, protože cestování miluju,“ říká Miro Šmajda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám