Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pandemii jeho vztah s půvabnou přítelkyní Kačenkou nepřežil. Stříbrný SuperStar z roku 2009 Miroslav Šmajda (35) je opět single. "Ale zůstali jsme kamarádi. Momentální stav mi vyhovuje, věnuju se hlavně práci," řekl Super.cz Miro, jehož vztah trval tři roky.

Kdyby se prý nějaká slečna náhodou objevila, nemusela by to být zrovna modelka. Musela by mít ale ráda muže, kteří rádi cvičí a také nejedí maso. "Osobní stránku života teď nijak neřeším. Ale když tam jsou sympatie, tak to tam je," krčil rameny.

Se zpěvákem a nyní i fotografem jsme se setkali na křtu kalendáře, kde známé osobnosti pózovaly ve prospěch nadace Klíč k úsměvu, zaměřené na pomoc obětem domácího násilí. Tu založila Mirova kamarádka, modelka Iveta Maurerová. "Líbilo se mi to jako nápad a dohodli jsme se, že to nafotím," vysvětlil.

Vedle focení se nadále věnuje muzice, posledních pár měsíců, kdy měli dost koncertů jak s jeho vlastní kapelou Terapie, tak s Walda Gangem, kde zpívá, si pochvaloval. "Na to, jak to bylo omezené, vyšla sezóna dobře. S Terapií budu před Vánoci vydávat i novou desku," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám