Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stříbrný finalista první řady Česko Slovenské SuperStar Miroslav Šmajda (35) se rozhodl uzavřít do sebe a neposkytovat již žádná další prohlášení a rozhovory. "Přestalo mě to bavit, nemám náladu něco povídat," řekl v posledním rozhovoru pro Super.cz mladičký zpěvák, který nám na kameru prozradil pár pikantností ze svého sexuálního života, i to, že kvůli své vizáži se musí pořád s někým prát.

"Naposledy hrozila rvačka asi před měsícem a půl. Ale neporval jsem se. Zachránili to moji známí, kteří nás oddělili. Snažím se toho nevšímat, ale spíš mi vadí, když jsou obtěžovaní lidé kolem mě. Kdykoliv vyjdu na ulici nebo do jakéhokoli baru přijdu, tak někoho štvu. Ať už vzhledem nebo úplně jinými věcmi, i když mě ti lidé vůbec neznají. Už jsem si na to zvykl. V Československu je hodně zakomplexovaných lidí," tvrdí sympaťák Miro. Toho jsme vyzpovídali na pražském koncertě v rámci jeho Good Bye Tour.

A co říká na posměšky lidí, že vypadá spíš jako dívka, než muž? "Asi ještě neviděli inkriminované partie," řekl v nadsázce Šmajda.

Reklama

Další články

Načítám