Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miro Šmajda (35) prožije se svojí kapelou léto na open air festivalech. Jezdil na ně rád, i když ještě sám aktivně jako muzikant nefungoval, a i jako zpěvák si je umí užít nejen na pódiu. Po tiskovce k festivalu Sázavafest nás ovšem zajímal jeho nejbizarnější zážitek. A dost nás šokoval.

"Nejvíc zážitků mám právě z toho pohledu, kdy už jsem vystupoval s kapelou. Většina z nich je ale nepublikovatelných. Zvláště zajímavé jsou ty, kdy už jsme dohráli a pak jsme ještě zůstali na místě," svěřil.

"Je to hrozné, ale jednou jsme jedné holce zlomili ruku. Tedy neudělal jsem to já, ale bubeník. To už jsme odjížděli, nějaké holky utíkaly za naší dodávkou a jedna se chytla dveří. To už jsme jeli asi dvacítkou a nevšimli jsme si jí. On dveře zavřel, ale ona tam měla prsty," vyprávěl.

"Tak jsme ji odvezli na pohotovost, kde jsme s ní zůstali asi do šesti do rána. Nakonec to dobře dopadlo. Ale prosím fanynky, aby se radši dveří naší dodávky nedržely," varuje naším prostřednictvím Miro Šmajda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám