Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobný dlouhovlasý blonďák, který spotřeboval velký lak na vlasy za pár vystoupení. Namakaná hora svalů, co se sotva vešla na pódium. To byly podoby, v nichž jsme znali stříbrnou SuperStar z prvního česko-slovenského ročníku této soutěže.

Když jsme se s Mirem Šmajdou (35), který tehdy skončil druhý za nyní čerstvým otcem Martinem Chodúrem (34), sešli na kafe, málem jsme ho nepoznali. Sympatický Košičan, který před pár lety přesídlil do Prahy, opět změnil image. Shodil hřívu i přehnanou svalovou hmotu a vypadá jako kluk od vedle.

"Já už na mejdany moc nechodím, věnuju se kapele, kterou jsem na konci roku obměnil. Taky už mě moc nebavilo, když se mě každý ptal jenom na vlasy, na svaly, anebo jestli mám holku," smál se Miro, který chystá po singlu Miluj i nový videoklip.

"Překvapivě mnohem víc koncertuju v Česku než na Slovensku. Musel by mi s počítáním pomoct manažer, ale myslím, že loni jsme tam hráli asi jenom třikrát. Je to i tím, že je tam mnohem méně open air festivalů než v Česku," pochvaluje si naši hudební scénu.

Miro od dob SuperStar značně změnil i životosprávu. Nejí žádné maso ani živočišné bílkoviny, stal se z něj vegetarián, v určitých obdobích až vegan. "Dávám si i několikaměsíční očisty, kdy jím jen ovoce a zeleninu a piju šťávy. Když to ale přijde, tak si dám pivo, i víc, a pár vodek," svěřil, že zase až takový asketa není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám