Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani po té, co se provalil vymyšlený vztah se zpěvákem Miro Šmajdou (35), si nedá management zpěvačky Markéty Konvičkové (29) pokoj. V rámci propagace rozesílá do médií fotografie Markéty se zkrvavenou rukou. Na nich má do dlaně mladičká blondýnka zabodnutý obrovský střep.

"Známá mladá zpěvačka Markéta Konvičková, která v těchto dnech dotočila svůj nový videoklip k pilotnímu singlu Cizí světy z nového CD, se o víkendu nebezpečně zranila na koncertu v ZOO Hluboká u Českých Budějovic. Obrovský kus střepu se jí škaredě zapíchl do dlaně a fanoušci v šoku omdlévali," poslala tiskovou zprávu o úrazu agentura Petarda Production. Ke zprávě byly přiloženy velmi naturalistické fotografie.

Nakonec se uzkázalo, že šlo jen o preventivní ukázku první pomoci a geniální maskérské dovednosti přítomných sestřiček. Ty Markétu nalíčily tak, že opravdu vypadala jako po vážném úrazu. Jestli nějaký fanoušek opravdu omdlel, nedivíme se. Jak dlouho ale budou Markétě věřit?

Reklama

Další články

Načítám