Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky ní našel Mirek Šimůnek (46) znovu smysl života a vyhrál bitvu se závislostí. Alice Tobiášová dostává hercův vděk zpět ve formě lásky. „Náš vztah je přátelský, dlouholetý a naplněný vzájemným respektem, samozřejmě velkou vzájemnou důvěrou,“ komentuje pro Super.cz.

Představitel pohádkových princů ji loni na Štědrý den požádal o ruku a ona souhlasila. „Zásnuby na Štědrý den bych přála každému, byla to krásná a nezapomenutelná chvíle, kdy jsem opravdu nemohla říci nic jiného než ano,“ vzpomíná na kouzelný moment Alice a dále dodává další detaily: „Pohádkový princ pokleknul a za písně Karla Gotta Už z hor zní zvon, kterou miluji, mne požádal o ruku držíc v druhé ruce krabičku s diamantovým prstenem.“

Jelikož bude svatba pro oba již druhá v pořadí, proběhne prý skromně za přítomnosti jen těch nejbližších přátel a rodiny. Nejspíš nedojde ani na sněhobílou róbu. „Já vím že mají být nevěsty v bílém, ale já miluji barvu šampaň či nude, takže šaty vidím spíše v těchto barvách,“ usmívá se Alice.

A bude na svatbě něco unikátního, nezvyklého. „Myslím, že nic speciálního nepotřebujeme ani na svatbě, ani v životě. Oba jsme pochopili, co je v životě důležité, já sama chci žít v klidu a v pohodě, věřte mi, že nic není víc než toto zmíněné,“ říká sympatická brunetka, která se těší na společně strávené roky. „S Mirkem nás pojí velký životní příběh a je pouze na nás, jak náš společný život uchopíme.“

S Alicí Tobiášovou jsme se potkali u příležitosti představení nadace BJP Foundation, která byla založena profesionálním MMA zápasníkem Jiřím BJP Procházkou, kde působí na pozici výkonné ředitelky. „Pozici mi nabídl můj dlouholetý kamarád Jiří BJP Procházka, upřímně jsem neváhala ani minutu a tuto nabídku přijala. S Jiřím jsme pomáhali téměř jednu dekádu, pojily nás nejen společné charitativní akce, organizace, ale i konkrétní příběhy dětí, kterým jsme oba pomohli a měli z nich hřejivý pocit na duši,“ promluvila Tobiášová o nadaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám