Hlavní obsah
Článek

Dospěla do rolí královen, ale pořád je proklatě sexy. V nové česko-slovenské pohádce Když draka bolí hlava bude Kateřina Brožová (56) tvořit pár s Miroslavem Šimůnkem (46). A roli české královny Elišky si herečka užila. Ostatně královnu Elišku už několik let ztvárňuje i v muzikálu Noc na Karlštejně.

"Princezny už nehraju docela dlouho, už před nějakým časem jsem se přehrála do královen a myslím, že je to taky docela fajn," míní Brožová. Užila si i natáčení, které probíhalo hodně v exteriérech, dokonce až na česko-polsko-slovenském pomezí. "Tvůrci žijí na Ostravsku, takže lokace se daly tak trochu předpokládat," smála se.

"Nádherné místo je třeba Hrčava, daleko za Karvinou. Miluju přírodu a byl tam nádherný výhled na okolní kopce. I když si vzpomínám na natáčení scény na louce, kdy jsem měla problém, abych nevyskočila uprostřed záběru, když mi začal po nohou lézt nějaký brouček," vyzvedla krásy naší země.

Lituje jediného, že neměla příležitost si zajezdit na koni, jelikož je velmi zdatná jezdkyně. "Pustili mě jenom do kočáru, koně jsem si mohla jenom pohladit. Je to škoda, docela ráda bych si ve filmu na koni zajezdila," uzavřela. Kostýmy má ovšem nádherné a pohádku si díky tomu užijí nejen děti, ale i tatínkové, kteří se mohou pokochat Kateřininými vnadami.

Reklama

Další články

Načítám