Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brány Pevnosti Boyard se otevřely pro další hvězdný tým. Se zapeklitými úkoly se tentokrát popral tým ve složení Miroslav Šimůnek (46), Viet Anh Doan, kterého diváci znají ze seriálu Ohnivý kuře, Agáta Prachařová (38), Jakub Štáfek a syn herce Petra Rychlého, reportér Matěj Rychlý.

Zatímco Agáta se marně prala v bahně s drsnou bojovnicí, Matěj Rychlý musel překonat svůj strach z výšek. A málem se mu to nepodařilo. Když měl skočit bungee jumping, byl značně vyděšený, ale nakonec hrůzu z výšek ovládl a skočil dolů.

„Přitom jsem do dotazníku napsal, že mám obrovskou fobii z výšek, no a musel jsem skočit. Hodně jsem ztuhnul ve výrazu a věděl jsem, že když jdu nahoru, tak asi bude nějaká disciplína ve výšce, navlíkli mě do postroje, zopakovali mi třikrát pokyny, a kdyby za mnou nebyli čtyři lidi, kteří očekávají, že donesu indicii, tak v životě neskočím,“ měl jasno Matěj, který se soutěže zúčastnil teprve čtyři dny po své svatbě.

„Dělám na Primě Krimi zprávy tři roky a už jsem na tu práci zvyklej. Tohle je ale tak obrovskej zážitek, že kdybych chtěl doma trénovat, tak bych si asi musel nechat vyrobit nějaký studio. Měl jsem akorát čtyři dny po svatbě, a vůbec jsem neřešil, že musím doma nechat manželku, ale ona to chápala, že na pevnost mě prostě musí pustit,“ řekl Matěj, který se představil v ještě jedné netradiční disciplíně. On a herec Viet Anh Doan se ocitli v obřím bubnu od pračky. Jak jim to šlo a jak Matěj překonal strach z výšky, uvidíte ve video ukázce.

Reklama

Další články

Načítám