Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak se nám ta soutěžní partička pěkně rozrůstá! Jak Super.cz již informoval, do české verze Pevnosti Boyard, kterou připravuje Prima, zamíří Agáta Prachařová (38) s Jakubem Prachařem (40), manželé Taťána a Ondřej Gregorovi nebo Leona Machálková. Teď se objevilo další jméno a rády budou především divačky!

Půjde totiž o napumpovaného Miroslava Šimůnka (45), kterého proslavila role Honzy v pohádce Z pekla štěstí, vidět jste ho mohli také v Doktorech z Počátků, kde hrál provozního hospody Romana.

Jeho účast byla prozrazena vlastně jen náhodou. Eva Decastelo si na svou sociální síť dala fotku z dovolené s Agátou s tím, že u nich na pokoji probíhá obžerství. Pohádkový princ na ni zareagoval zajímavými slovy. „Ať moc Agi nejí, nebo ji budu muset zachraňovat na Boyardu. No, nakonec ona mě,“ napsal chlapík, který se živí i coby moderátor denního TopStaru.

„Je to pravda, v neděli tam odlétáme,“ potvrdil pak Mirek přímo Super.cz

Český tým se tak rozrostl o siláka, vlastně už o druhého. Prvním ohlášeným byl Plyšák z Big Brothera Karel Frýd. Třetí, Hana Mašlíková, o jejíž účasti se také spekulovalo, se nakonec nezúčastní. Chybí také oslovení vtipálek Ladislav Hruška nebo bavič Martin Dejdar, kteří s díky účast odmítli.

Reklama

Další články

Načítám