Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Mirek Šimůnek (46) zúročuje svůj pobyt v Anglii a ve Spojených státech. Dostal novou roli v seriálu Missing, na němž se podílí stejný režisér, který byl podepsán i pod úspěšným projektem Dexter. Americký televizní gigant ABC si pro natáčení vybral i české herce. "Měl jsem hned první natáčecí den a potkal jsem se i s hlavní hvězdou Ashley Judd," pochlubil se Super.cz Mirek Šimůnek.

"Nejsem jediný z Evropy, kdo v seriálu hraje. Protože se točilo v Chorvatsku a v Česku, bylo nás víc. Ze známých jmen mohu jmenovat Karla Rodena a Terezu Voříškovou," upřesnil Šimůnek, jenž si v seriálu z gangsterského prostředí zahrál vraha. "Byla to určitě zajímavá zkušenost. Včetně setkání s Ashley, jejíž auto nechávám vybouchnout. Byla na mě moc milá. Ostatní moji zkušenost nesdíleli a stěžovali si na její hvězdné manýry," dodal.

Zatím je téměř dokončena první série Missing. Zda se bude točit druhá, záleží na diváckých ohlasech. Premiéru by měla mít v zimě ve Spojených státech. V Česku je seriál překládán jako Pohřešovaní a vypráví o agentce CIA, která pátrá po svém ztraceném synovi.

"Škoda, že mě podle scénáře zabili. Samozřejmě, že bych rád hrál dál," svěřil Šimůnek, který se momentálně věnuje hlavně moderování a divadelním projektům. "Kromě Dívčí války připravujeme další dvě zájezdové věci. Kamennému divadlu bych se zatím nerad upisoval," uzavřel Šimůnek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám