Hlavní obsah
Článek

Miroslav Šimůnek (46), drsný hezoun z Doktorů z Počátků, se onehdy objevil v Dubaji. A nebyl tam zrovna na dovolené. Doprovázel partičku chlapců, s nimiž si jel užít tamního sluníčka. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby mezi nimi nebyl zpěvák, který se vydává za Michala Davida (63).

Šlo totiž o členy revivalu porotce nedávno ukončeného Hlasu Česko Slovenska a jmenuje se po něm – Kroky Michala Davida. Dokonce jsou zpěvákem a hitmakerem jediný autorizovaný revival a je to poznat. Však také i na jejich dubajský koncert přišlo tisíc lidí!

Šimůnek doprovázel celým večerem. „Pozvali nás krajané, kteří zde pořádali Česko Slovenský ples a líbilo se jim to tak, že prý příště budou muset pozvat Karla Gotta, aby překonali vysoko nastavenou laťku,“ směje se Šimůnek.

Revival byl z úspěchu nadšený. „Z té nádherné atmosféry šel mráz po zádech. Byl to výjimečný večer v nádherném prostředí,“ uvedl kytarista a zpěvák David Laštovka (onen falešný Michal David), který má s kolegy velký úspěch nejen za hranicemi všedních dnů, ale i u nás.

Reklama

Další články

Načítám