Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poté, co do divácky úspěšného seriálu Doktoři z Počátků nastoupila nová posila v podobě Miroslava Šimůnka (45), jenž je známý coby princ z pohádky Z pekla štěstí a nově coby moderátor VIP zpráv, legračním obyvatelům malé vesničky přibylo pár vrásek na čele a hlavně spousta témat k novým drbům. Nestačilo, že jeho provozní Roman se stačil zamilovat do hospodské Vandy, již hraje Nela Boudová (56), a přes její poměr s hlavním hrdinou Otou Kovářem Martina Stránského (54) ji zmermomocnil u popelnic. Podle zdroje Super.cz navíc Nela svého druha opustí a bude se vdávat!

„Mirek nastoupil do seriálu opravdu razantně. Už se stihl s Vandou vyspat, to ale není všechno. Taky si ji vezme za ženu. Prostě v seriálu bude svatba,“ tvrdí náš zdroj.

Ten ale jedním dechem dodává, že ani její ex Ota nezůstane na ocet. Počátky evidentně jedou na vlně vztahových kolotočů, které známe třeba i z Ordinace v růžové zahradě, kde některé postavy měly třeba i víc než tři partnery. Aby nakonec Vanda za pět let nebyla bývalou ženou všech chlapů v místní hospůdce…

Reklama

Další články

Načítám