Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Miroslav Šimůnek (45), který se proslavil rolemi fešných pohádkových princů, uspěl na kamerových zkouškách a v pátek bude poprvé moderovat VIP zprávy.

„Ano, potvrzujeme, že Mirek Šimůnek přijal naši nabídku moderovat tento pátek VIP zprávy,“ řekl Super.cz šéf PR a komunikace Primy Jiří Haramul. Prima tak podruhé (první byl Jiří Pomeje) vsadila na moderátora - muže.

Otázkou je, zda se Šimůnek nakonec divákům opravdu zalíbí a na obrazovkách zůstane i v následujících týdnech. Zejména divačkám by se ale Šimůnek mohl zamlouvat, protože patří k vyhlášeným krasavcům.

Kamerové zkoušky už má za sebou i slovenská modelka Andrea Verešová (43). Ta však místo moderátorky v kapse ještě nemá. „O účinkování Andrey Verešové se pořád rozhoduje, na rozdíl od Šimůnka ale zatím místo moderátorky jisté nemá,“ řekl nám zdroj z Primy.

Nové televizní posily jistě nenechávají spát ani stávajícím moderátorkám, které do svého týmu už v pondělí přivítaly Danielu Šinkorovou (51). Ivaně Gottové, Laďce Něrgešové a Mahuleně Bočanové totiž silně vzrostla konkurence.

Reklama

Další články

Načítám