Hlavní obsah
Článek

Herec Hynek Čermák je velkým milovníkem psů, a to spíš větších plemen. Jeho prvním mazlíčkem byl afghánský chrt, s manželkou Veronikou si pořídili australského ovčáka, kterým se pochlubili na Psím dni Prahy 13, kam přišli podpořit i projekty psích útulků. "Já mám ty psy skoro jako lidi, mám je možná radši," řekl Super.cz.

Svého pejska s manželkou pojmenovali po postavě z kultovního seriálu Přátelé, Joeym Tribbianim. „Joey se vlastně musel naučit dva jazyky. Já na něj mluvím normálně česky, ale Veronika s ním komunikuje speciální patlavou řečí, které rozumí jen oni dva. Občas jsem u nás v domácnosti páté kolo u vozu. Jestli si někdo myslel, že jsem u nás v rodině vůdcem smečky já, byl na omylu, je jím moje žena,“ smál se Čermák.

Akci přišly podpořit i další známé tváře, některé s vlastními pejsky. Například Petra Černocká (74) s jezevčicí Kačenkou, Miroslav Hrabě (42) s francouzskou buldočkou Kačenkou, Jan Kopečný (34) s havanským psíkem Spikem a Lukáš Krpálek s francouzskou buldočkou Olivou.

Reklama

Další články

Načítám