Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním ze soutěžících stále populárnější taneční soutěže Roztančené jeviště bude v tomto ročníku Miroslav Hrabě (42), který reprezentuje Divadlo Radka Brzobohatého.

„Je to pro mě úplná premiéra. Jsem rád, že jsem do toho šel,” říká herec, jehož taneční partnerkou v projektu připomínajícím StarDance v divadle bude Zuzana Šťastná.

Zajímali jsme se o to, jestli na Mirkovu taneční partnerku nežárlí ta jeho životní. Zdá se, že manželka Tereza (26) vše prožívá s klidem. „Tereza je z úplně jiné branže, než je šoubyznys. Musím se přiznat, že když na mě poprvé přišla do divadla, tak z toho byla hodně rozpačitá. Většina rolí je totiž hodně líbacích a milovnických. Když už tam byla ale asi podesáté, tak si uvědomila, že v tom nic není, že je to práce a že se jedná o kolegyně.

Zuzku zná a vůbec není v ničem problém. Je ráda, že se hýbám. Teď mi řekla: ‘Těším se na tebe v březnu, až mě rozesměješ’,” uvedl se smíchem v hlase Miroslav Hrabě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám